Tinerii PSD au avut un congres cu bancuri depre Putere

Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a destins atnosfera de la Congresul TSD cu un banc: "Ca să schimbi un bec, este necesar un membru PDL care să spună că becul nu trebuie schimbat. De un al doilea, care să spună că de fapt PSD şi mogulii inventează faptul că becul ar fi stricat. Un al treilea, care să spună că dacă becul este stricat, a fost stricat de Ion Iliescu în perioada mineriadelor. Este nevoie apoi de un al patrulea, care să apară la B1 şi să explice că problema cu becul este rezultatul unei corupţii ruseşti. Un al cincilea, care să aloce la Ministerul Turismului bani semnificativi pentru o campanie la CNN de achiziţionarea de legume. Al şaselea, care să îşi dea demisia şi de un al şaptelea, care să îl critice imediat pe al şaselea că becul s-a stricat. Mai este nevoie de un al optulea, ca să acuze toţi românii în bloc pentru că nu se mai satură de becuri. În fine, e nevoie şi de Emil Boc, care să decidă a doua zi că becurile trebuie reduse cu 25% şi că toţi beneficiarii trebuie să plătească impozit de 50%. Şi nu în ultimul rând este nevoie de Radu Moraru, care să relateze versiunea corectă în întregii poveşti"

Bănicioiu, reales preşedinte TSD pentru încă 2 ani

Singurul candidat la şefia Tinerilor Social Democraţi, Nicolae Bănicioiu, a fost reales astăzi pentru încă doi ani. După reconfirmarea în funcţie, Bănicioiu l-ea spus un banc tinerilor aflaţi în sală: „Traian Băsescu şi Emil Boc se aflau împreună într-o barcă, supusă la un moment dat unei furtuni. Un prieten de al meu, sociolog, a făcut un chestionar după acest banc, întrebând subiecţii cine cred că s-a salvat. Ştiţi care a fost răspunsul dat de 91% dintre cei chestionaţi? România".

Secretar general al organizaţiei de tineret este Ioana Pop, fina lui Victor Ponta, de asemenea, fără contracandidat.

Tot astăzi, au fost investiţi pentru un mandat de doi ani şi 15 vicepreşedinţi TSD: Radu Balauş, Bogdan Bălăşnoiu, Bogdan Butucnaciu, Ştefan Creţan, Marius Dunca, Florin Mija, Daniel Suciu, Emilian Pavel, Leonard Petre, Claudia Ţapardel, Răzvan Rotaru, Vlad Cozma, Cozmin Vasile, Ştefan Cornel şi Cătălin Tiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel