Tiramisu cu fructe este desertul perfect pentru iubitorii de dulce.
12 pișcoturi
250 g căpșune
250 g mascarpone
100 ml smântână pentru frișcă
7 linguri zahăr
esență de vanilie
Curăță 200 gr de căpșune și pune-le pe foc într-o crăticioară, cu trei linguri de zahăr și o lingură de apă. Amestecă periodic, până când dau în clocot. Mai lasă-le trei minute și închide focul, apoi lasă sosul să se răcească. Fierbe un sirop din 150 ml apă și două linguri de zahăr și lasă-l să se răcească.
Bate smântâna pentru frișcă cu cele două linguri de zahăr rămase, mascarpone și esență de vanilie.
Însiropează fiecare pișcot în compoziție, pune câte trei în fiecare pahar și toarnă sos de căpșune deasupra. Peste, pune un strat de cremă și ornează paharele cu căpșune.
Lasă desertul la rece pentru două ore înainte de a-l servi, notează retetepractice.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News