Titi Aur explică un fenomen bizar care se întâmplă mereu pe DN1: Când ajungi la Arcul de Triumf, îi vezi la semafor lângă tine

Foto: DC News
Foto: DC News

Expertul auto Titi Aur a povestit la emisiunea DC Conducem de la DC News TV, moderată de Florin Rădvan, cum se comportă unii șoferi când se circulă în coloană de pe Valea Prahovei.

Titi Aur a oferit o perspectivă detaliată asupra comportamentului la volan și a problemelor întâmpinate de șoferi în trafic.

„Oricum în România este foarte greu să respecți regula păstrării distanței regulamentare. Dacă vii de exemplu pe DN1 dinspre Ploiești până la București, în mod special de la Corbeanca, Balotești, până la București, indiferent pe ce bandă ești, dar mai ales dacă ești pe banda doi sau pe banda trei și încerci să mergi la distanța corectă, adică la cele două secunde, n-ai nicio șansă”, a spus el.

„Sigur vin unii care se bagă în față și pe formula «ia uite fraierul ăsta, la ce distanță stă, ia să mă bag eu» și atunci este așa un furnicar continuu...” - Vezi continuarea poveștii și explicația fenomenului rușinos cu conducătorii grăbiți pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel