EXCLUSIV  Titi Aur semnalează o mare problemă pentru șoferi în Pasul Oituz / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Pasul Oituz este o trecătoare montană situată în Carpații Orientali, cu o altitudine de 866 de metri, care leagă rutier Moldova și Transilvania.

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a comentat imaginile cu o mașină care a depășit un camion în Pasul Oituz, între Brașov și Bacău, pe linie continuă, după mai multe încercări în care era inclusiv să facă accident cu un automobil care venea p contrasens.

„Acest șofer a depășit acolo unde începe coborârea spre Brașov, într-un mod excesiv. A încercat să se bage, deși venea mașină din față. Nu a avut stare până nu a depășit. Nu a așteptat să ajungă unde drumul măcar era drept ca să poți să spui că din punct de vedere moral are dreptate. Este clar de suspendare de permis, este clar ilegal ce a făcut“, a spus Titi Aur.

Problemă uriașă în Pasul Oituz, semnalat de Titi Aur

Specialistul a semnalat o problemă uriașă pe Drumul Național 11 (E574), între Brașov și Bacău, în Pasul Oituz. Pe tot segmentul de drum, deși există mai multe porțiuni drepte unde se poate depăși, marcajul este de linie continuă, iar șoferii nu pot să depășească și sunt nevoiți să stea în spatele mașinilor de mare tonaj.

„Pasul Oituz are o mare problemă. Venind dinspre Brașov spre Bacău, e linie continuă de jos și până sus, deși există porțiuni drepte unde se poate depăși. Este linie continuă permanent.

Mai mult, într-o anumită perioadă, acolo stăteau noaptea niște polițiști la pândă. Ei știau că nu o să stai în spatele camionului și stăteau la pândă să te prindă.

Pasul Oituz este un loc enervant din acest punct de vedere, pentru că acele câteva zone de linie dreaptă care ar putea să detensioneze nu sunt lăsate cu linie discontinuă“, a spus, la DC News, Titi Aur, specialist în conducere defensivă.

Drumul care traversează Pasul Oituz este parte integrantă a Drumului Național 11 și, de asemenea, a drumului european E574. Acest tronson de drum este cunoscut pentru peisajele montane spectaculoase, dar și pentru serpentinele care îl caracterizează.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel