Titlul preferat al Prințului William pentru Kate Middleton. Regina nu a fost de acord cu el

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Află în articol care este titlul preferat al Prințului William pentru Kate Middleton. 

Kate Middleton se mândrește cu o colecție de titluri formale, dar a existat un titlu special pe care Prințul William sperase că soția sa îl poate purta, dar care în cele din urmă nu i-a fost acordat. Înainte de marea lor nuntă din 2011, au existat multe speculații cu privire la titlurile pe care le va primi cuplul. La acea vreme, The Telegraph a raportat că Prințul William a dorit să-și păstreze numele de naștere în loc să preia un ducat a informat ziarul: „Spune că s-a născut Prințul William și că vrea să fie cunoscut în continuare așa”, scrie Mirror.

Mai mult, William a avut în minte un titlu specific pentru Kate, jurnaliștii menționând că: „Vrea ca Kate să devină Prințesa Catherine”. Cu toate acestea, această propunere nu s-a aliniat cu poziția regretatei Regine Elisabeta a II-a, deoarece în mod tradițional, titlurile de prințesă sunt moștenite prin naștere, mai degrabă decât prin căsătorie.

Expertul regal Kenneth Rose a remarcat că, deși regina a făcut excepții înainte, părea improbabil să facă asta și pentru Kate. El a explicat: „Kate este o femeie simplă și nu ar putea fi cunoscută drept „Prințesa Catherine”. Cu toate acestea, depinde de Regină ce titlu îi va da. Au existat una sau două excepții. Când Prințul Henry, Ducele de Gloucester a murit, Regina i-a acordat ducesei de Gloucester titlul de Prințesă Alice, ca semn de apreciere pentru anii de serviciu pe care i-a dedicat”.

De ce a fost refuzat acest titlu în cazul lui Kate Middleton 

Kenneth Rose a explica că, dacă Kate ar fi fost numită Prințesă Catherine imediat după căsătorie și intrarea sa în Familia Regală, ar fi putut crea un precedent pentru alți membri ai Familiei Regale să caute ajustări similare ale titlului, potrivit Birmingham Live.

Kenneth Rose a adăugat: „Dacă s-ar fi întâmpla acest lucru, sunt destul de sigur că Prințesa Michael de Kent, de exemplu, ar cere să devină Prințesă Marie-Christine. Cred că s-au făcut presiuni asupra lui William pentru a nu schimba sistemul".

În urma ceremoniei lor de nuntă maiestuoasă, Kate a adoptat titlul de Prințesă William de Wales, reflectând statutul ei de omolog feminin la desemnarea soțului ei. În plus, ea a primit titlul de ducesă și este denumită în mod obișnuit Ducesa de Cambridge.

Poreclele primite de Kate Middleton și Prințul William de la agenții de securitate ai Familiei Regale

Munca de agent de securitate pentru Familia Regală este una destul de antrenantă și complicată, dar, ca orice serviciu, are și momente mai relaxante.

Deoarece Prințul William, Prințesa Kate și cei trei copii ai lor au nevoie de protecție non-stop, nu ar fi de folos ca agenții să îi strige mereu pe numele lor. Asta pentru că fiind vorba despre doi dintre cei mai recunoscuți oameni de pe fața planetei, doar strigarea pronumelor lor ar fi suficientă pentru a alerta trecătorii despre prezența lor, chiar și dacă nu sunt folosite titlurile pe care le au, cel de prinț și prințesă. Prin urmare, cei din echipa regală de securitate trebuie să fie creativi atunci când vine vorba de porecle pentru cei pe care au jurat să îi protejeze – iar poreclele de pe pe vremea când cei doi erau încă Ducele și Ducesa de Cambridge, sunt neașteptat de hilare. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel