Titu a revenit în echipa PSD. Primarul Laurențiu Costache a depus jurământul

Colegul nostru, Laurențiu Costache, a depus jurământul de primar al orașului Titu, a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița.

 "Voi fi alături de Laurențiu și de #Echipa sa de consilieri locali pe toată perioada mandatelor lor și le voi sprijini toate proiectele ce vor produce un salt semnificativ în dezvoltarea comunității care i-a ales.

În mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, am susținut și deblocat investiții deosebit de importante pentru oraș în ultimii 4 ani, cele mai importante fiind extinderea la 4 benzi a drumului național DN7 Bâldana-Titu și demararea documentației pentru realizarea centurii orașului Titu.

Împreună cu primarul Laurențiu Costache, vom transforma Titu într-un oraș atractiv pentru investitori, cu o infrastructură rutieră de calitate, asigurându-i rolul principal în dezvoltarea zonei de sud a județului nostru.

Succes, Laurențiu Costache!

Corneliu Ștefan, i-a asigurat pe primarul Costache și pe locuitorii orașului de susținerea sa și în mandatul 2024-2028, subliniind nevoia de convergență a eforturilor pentru un țel comun: dezvoltarea județului, care nu se poate realiza decât prin dezvoltarea fiecărei localități în parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel