TME consolidează cooperarea cu Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (P)

În ianuarie 2023, distribuitorul polonez de componente electronice Transfer Multisort Elektronik a anunțat o colaborare mai strânsă cu Taiwan Semiconductor Manufacturing Company. 

Acest lucru va aduce beneficii tangibile pentru clienții TME din întreaga lume, inclusiv reducerea timpilor de așteptare pentru componentele fabricate de TSMC și creșterea nivelului stocurilor, ceea ce se va traduce prin livrări mai rapide. De asemenea, această colaborare va extinde în timp gama de produse TME pentru a include noi diode, redresoare, protecție ESD, tranzistoare și circuite integrate, cum ar fi regulatoare de tensiune, amplificatoare operaționale și comparatoare.Taiwan Semiconductor Manufacturing Company - istoria producătorului de semiconductoare 

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company este unul dintre cei mai mari producători de semiconductoare din lume. Compania a fost fondată în 1987 de Morris Chang, absolvent al prestigiosului Massachusetts Institute of Technology (MIT) și ulterior președinte al Institutului de Cercetare în domeniul Tehnologiei Industriale din Taiwan. Premisa lui Chang a fost aceea de a crea o companie specializată în producția de circuite integrate (IC) pentru alte companii, în ceea ce este cunoscut sub numele de „foundry model”. 

TSMC a început prin a produce cipuri folosind procese cu o rezoluție de 1 micron și apoi a crescut treptat rezoluția până la procesele actuale de 5 nm și 7 nm. În anii care au urmat, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company a devenit unul dintre cei mai mari producători de semiconductoare din lume și unul dintre cei mai importanți furnizori pentru o serie de producători de electronice bine-cunoscuți, cum ar fi, printre alții, AMD, Apple, Qualcomm, Nvidia sau MediaTek. Compania este, de asemenea, implicată în cercetarea și dezvoltarea de noi tehnologii, cum ar fi cipurile inteligente, inteligența artificială și Internetul lucrurilor (IoT). 

Poziția puternică a producătorului taiwanez 

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company este, de asemenea, cunoscută pentru poziția sa puternică pe piață și pentru poziția financiară stabilă. TSMC a raportat venituri și profituri record în 2020, iar acțiunile sale sunt listate la bursele din Taiwan și Hong Kong. Situația bună a companiei continuă neîntrerupt, venitul net crescând sistematic de la an la an, inclusiv în perioada 2021-2022. 

În prezent, TSMC este unul dintre cei mai importanți furnizori de cipuri pentru industriile electronice de consum, industriale, medicale, auto și aerospațiale. Compania investește în mod semnificativ în siguranța și securitatea proceselor și tehnologiei pentru a asigura calitatea și fiabilitatea ridicată a produselor sale. Acest lucru este deosebit de important, în special pentru mulți clienți militari și industriali. 

Acest producător taiwanez este, de asemenea, activ în domeniul responsabilității sociale și de mediu. TSMC se angajează în diverse inițiative, cum ar fi protecția mediului, educația și dezvoltarea comunității, precum și egalitatea și echitatea de gen.  

Produse Taiwan Semiconductor în oferta TME 

Clienții TME pot deja să comande numeroase circuite integrate marca TSMC, cum ar fi comparatoare, drivere LED și amplificatoare operaționale, precum și stabilizatoare de tensiune cu caracteristici LDO (low-dropout). Aceste componente sunt concepute pentru a fi utilizate la fabricarea de circuite pentru dispozitive din diverse domenii, inclusiv automatizări industriale și de consum, comunicații, transporturi sau electronice de consum și electrocasnice. De asemenea, în catalogul TME sunt disponibile componente electronice de bază fabricate de Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, cum ar fi diode și tranzistori MOSFET, punți redresoare monofazate, precum și componente SMD miniaturizate, ideale pentru dispozitive de consum, cum ar fi surse de alimentare și încărcătoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel