Tocană de pește? Daaa! Este foarte gustoasă și ar trebui să o încerci, dacă nu ai făcut-o până acum.
Ingrediente
2 bucăţi cod congelat
6 ardei graşi roşii şi verzi
3 cepe
2 morcovi
1 legătura cimbru
1 legătura rozmarin
200 ml suc de roşii
2 linguri ulei
sare şi piper
Cum se prepară
Cu o seară înainte se pune peştele la decongelat. A doua zi se taie bucăţi şi se spală. În cratiţa de fiert la cuptor se pune uleiul şi se căleşte uşor ceapa tăiată rondele, potrivit retete.unica.ro. Apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, morcovii, rondele, sarea şi piperul. Se pune peştele, se adaugă cimbrul şi rozmarinul, sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu