Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat o rețetă numită „Tocăniță de castraveți murați”.
piept de porc crud
piept de porc afumat
castraveți murați
chimen
pastă de tomate
sare
piper
Pentru găluște
2-3 ouă
făină
sare
piper
Jumătate din pieptul de porc crud și jumătate din cel afumat se vor prepara la cuptor, adăugându-se sare și piper.
Cealaltă jumătate din ambele sortimente se taie în cuburi mici, care se trag la tigaie. Se adaugă pasta de tomate, feliile de castraveți și se completează cu apă.
Din ouă cu făină se face o compoziție pentru găluște, notează a1.ro. Compoziția pentru găluște din făină se asezonează cu sare și chimen. Se ia din ea cu lingura și se scufundă în sosul de pe foc.
Tocănița de castraveți murați se fierbe până când găluștele se ridică la suprafață.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu