Tocăniță de castraveți murați şi alte ingrediente delicioase. Rețeta, explicată pas cu pas

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a explicat cum se pregătește o rețetă de tocăniță cu ingrediente delicioase. 

Alegeri prezidentiale 2024

Ingrediente

piept de porc crud
piept de porc afumat
castraveți murați în saramură
chimen
pastă de tomate
sare, piper

Pentru găluște:

2-3 ouă
făină
sare, piper


Mod de preparare

Jumătate din pieptul de porc crud și jumătate din cel afumat se vor prepara la cuptor, asezonate cu sare și piper. Cealaltă jumătate din ambele sortimente se taie în cuburi mici, care se trag la tigaie, transformându-se în mici jumări. Se adaugă pastă de tomate și felii de castraveți și se completează cu apă.

Din ouă cu făină, se face o compoziție pentru găluște, mai fluidă, ca la gogoșile cu lingura. Compoziția pentru găluște din făină se asezonează cu sare și chimen. Se ia din ea cu lingura și se scufundă în sosul de pe foc, notează a1.ro.

Tocănița de castraveți murați se fierbe până când găluștele se ridică la suprafață. Se mai asezonează cu putin piper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel