Tocăniţă de pui, reţeta clasică pas cu pas

tocanita
tocanita

Tocăniţa de pui este uşor de preparat şi foarte gustoasă. Vă prezentăm o reţetă care îi va încânta pe cei dragi. 

Ingrediente

8 pulpe de pui

5 cepe mari

2 ardei capia sau gogoșari

ulei

3 roșii

pasta de tomate

VEZI ŞI Puneţi ceapa într-un vas cu gheaţă şi suc de lămâie. Rezultatul este neaşteptat

 

Mod de preparare

Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac. Se lasă să se călească puţin, apoi se pune pasta de tomate. Se adaugă apoi o lingură de făină (dacă vrei ca sosul să fie mai gros, puneţi 2-4 linguri de făină). Se pun pulpele, apa cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel