Tocăniță de varză cu cartofi. Rețeta de post ușoară și super gustoasă

Această rețetă de post este foarte ușor de pregătit și nu îți trebuie ingrediente sofisticate. Iată cum trebuie să procedezi.

Ingrediente

1 varză medie
500 g cartofi
2 cepe medii
1 morcov
5 căței de usturoi
150-200 ml sos de roșii
2 frunze de dafin
sare, boia, cimbru, rozmarin și piper după gust

Cum se prepară

Curăță cartofii, taie-i și pune-i 5-10 minute la fiert. Taie ceapa julien și pune-o la călit, cu puțină sare. Toacă varza (tot julien) și adaugă-o peste ceapă, scrie retete.unica.ro. Amestecă, pune capacul și lasă la făcut. Taie morcovul (în fâșii lungi, subțiri, cu ajutorul curățătorului de cartofi) și pune-i și pe ei la călit.

Adaugă cartofii peste varză, condimentează, amestecă ușor, pune capacul și lasă la făcut până când se pătrund cartofii. Spre final, adaugă și sosul de roșii, frunzele de dafin și usturoiul (întreg, feliat sau pisat – după cum dorești). Mai lasă 5 minute, acoperit, apoi servește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel