EXCLUSIV  Tom Cruise vs. Brad Pitt, între filmul comercial şi cel pentru critici. Cine nu îl lasă pe actorul din Misiune Imposibilă să joace în filme complexe?

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

De ce Tom Cruise nu joacă în filme extraordinare, ci mai degrabă în cele comerciale? O discuţie despre lumea filmului de la Hollywood, mai jos.  
 
  
 

Jurnalistul Val Vâlcu a discutat cu Silvana Negruţiu şi Radu Pilat despre modul în care sunt aleşii actorii pentru filmele de la Hollywood. Val Vâlcu l-a dat exemplu pe Tom Cruise, care joacă preponderent în filme comerciale, fără potenţial de premii internaţionale. 

"Cred că Tom Cruise n-are voie într-un film bun. Nu l-am văzut într-un film bun. Unii mai greșesc, mai fac o capodoperă, dar lui nu-i dă voie tocmai ca să nu-și dezamăgească publicul. Brad Pitt a mai fost în Once upon a Time in Hollywood, a mai făcut și altceva", a spus jurnalistul.

"Tom Cruise a jucat totuși în Eyes Wide Shut, ultimul film a lui Kubrick", a explicat Radu Pilat.

"Uite că nu l-am văzut, până acum am văzut doar pe cel cu samurai (n.r. Ultimul Samurai). Nu, să nu le zicem altfel, sunt comerciale, în timp ce la teatru mai găsești și altceva", a continuat Val Vîlcu.

"E vorba și de niște șanse pe care le ai după ce faci niște alegeri, pentru că eu pot să-mi doresc să joc într-un mare film de artă și să nu mă potrivesc sau să nu aflu de casting", a adăugat Silvana Negruţiu.

"Bănuiesc că nu îi dă voie impresarul pentru a nu-și dezamăgi fanii", a spus Val Vîlcu.

De asemenea, au discutat despre nevoia tot mai mare a spectatorilor de scenarii mai ușoare și accesibile, care să ofere o evadare din realitate. 

"Am vorbit cu mai mulți despre faptul că cineva s-a dus cu un scenariu la Netflix și a fost refuzat pentru că este prea complex și publicul n-o să-l înțeleagă și dacă vă uitați la ultimele filme din ultimii ani scenariul este extrem de simplu", a explicat scenaristul.

"Adică după primele scene poți să intuiești sfârșitul, care trebuie să fie și cu Happy End.", a continuat jurnalistul.

"Să nu uităm că sunt platforme globale, din Asia, America, sunt oameni care au background-uri culturale destul de diferite și atunci o poveste simplă relaționează cu mai mulți și se fac mai multe vizualizări", a declarat Radu Pilat.

Interviul integral aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel