Tomac, după atacul lui Ciolacu la adresa PMP: Sunt surprins

Marcel Ciolacu - PSD foto Agerpres
Marcel Ciolacu - PSD foto Agerpres

Eugen Tomac a declarat că e surprins de afirmația lui Marcel Ciolacu, care a spus că PMP este „un partid mic și semnificativ care reprezintă vechile soluții imorale".

„Sunt surprins de declarația liderului PSD și pentru a fi coerent trebuie să vină cu exemple concrete pentru că PMP este un partid de dreapta care și-a dus drupul pe propriile picioare în toate bătăliile electorale și nu a făcut niciun fel de compromis cu nimeni niciodată. Am fost în Parlament în opoziție până acum, iar în prezent susținem Guvernul Orban. Suntem inițiatorii legii pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi, lege blocată de PSD de doi ani în Parlament. Trebuie să fie puțin mai explicit când chiar încearcă să atace pe cineva, așa, chinuitor", a declarat Eugen Tomac, pentru Mediafax.

Liderul PMP a subliniat, totodată, că revenirea la alegerea primarilor în două tururi este un avantaj și pentru PSD, deoarece ar scăpa în acest mod de primarii ineficienți.

Reacția vine în contextul în care președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, joi seara, un atac la adresa liderilor PMP și ALDE, apreciind că aceste formațiuni, "mici și nesemnificative", reprezintă "vechile soluții imorale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel