Tomac: Susţinem candidatul PNL pentru şefia Senatului şi demersul legitim al Opoziţiei de a trimite Guvernul acasă

Partidul Mişcarea Populară susţine candidatul PNL pentru şefia Senatului şi, totodată, demersul legitim al Opoziţiei - moţiunea de cenzură, a anunţat liderul partidului, Eugen Tomac, care se va întâlni miercuri pe această temă cu liderul PNL, Ludovic Orban.

"Am discutat cu domnul Orban zilele acestea şi urmează chiar în cursul zilei de astăzi să avem o întrevedere. Şi suntem deschişi, vom susţine un demers legitim al Opoziţiei de a încerca să coagulăm o majoritate care să trimită acasă Guvernul Dăncilă. Este esenţial să fim consecvenţi şi aici. Rămâne ca celelalte partide să demonstreze dacă vor în mod real să dea Guvernul jos sau doar mimează Opoziţia. Condiţia noastră este să reuşim. Deci, vom susţine orice moţiune de cenzură şi cred că este dreptul partidului cu cei mai mulţi parlamentari din Opoziţie să iniţieze acest calendar, pe care noi îl vom susţine", a declarat Tomac la Parlament.

Întrebat dacă PMP va semna moţiunea de cenzură, el a spus: "Categoric da".

În ceea ce priveşte candidatul pentru preşedinţia Senatului, liderul PMP consideră că "jocurile trebuie să înceteze", fiind vorba despre o funcţie în statul român.

"Am avut o discuţie cu colegii senatori, cu cei cinci senatori PMP, vom susţine propunerea de dreapta, respectiv candidatul PNL. Sper ca aventura asta cu 'Meleşcanu vânători de funcţii să înceteze', pentru că nu sunt funcţiile lor, sunt funcţii în statul român şi e bine ca ele să reprezinte o voinţă politică a unei majorităţi, nu jocuri cum sunt cele care se întâmplă astăzi la Senat", a arătat Tomac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel