Top 15 cele mai bune filme de pe Netflix în 2023

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Dacă doriți să urmăriți un film bun, noi venim în sprijinul dumneavoastră cu cele mai bune recomandări! Topul celor mai bune filme de pe Netflix din 2023, aduce o mulțime de producții de excepție pentru toate gusturile!

The Strays

Viața privilegiată pe care o femeie și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.

Youtube video image

Ghid turistic pentru dragoste

O corporatistă americană vine în Vietnam în interes de serviciu, unde un ghid rebel îi deschide calea către un stil de viață încântător și aventuros.

Kings of Mulberry Street: Să domnească dragostea

Când bunicuța Chetty este răpită de un fost polițist malefic, Ticky și Baboo pornesc într-o misiune salvatoare, care are legătură cu un colier și un spectacol muzical.

Chupa

În timp ce își vizitează familia în Mexic, un băiat singuratic se împrietenește cu o creatură mitică ascunsă la ferma bunicului său și pornește într-o aventură uimitoare.

Vacanță criminală 2

Nick și Audrey Spitz își deschid propria agenție de detectivi și preiau un caz epocal când prietenul lor miliardar este răpit de la propria nuntă.

Furioase

Într-un prolog la filmul „Furioasă”, trei justițiare fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează străzile neiertătoare din Saigonul anilor ’90.

Elefantul magicianului

Un băiat acceptă cu hotărâre provocarea unui rege de a îndeplini trei sarcini imposibile în schimbul unui elefant fermecat și al șansei de a-și urma destinul.

Luther: Apus de soare

Obsedat de o crimă nerezolvată, genialul, dar dizgrațiatul detectiv londonez John Luther evadează din închisoare pentru a prinde un criminal în serie sadic.

Avem o fantomă

După ce descoperă că o fantomă cu un trecut tenebros le bântuie noua casă, o familie face senzație pe internet și devine ținta unei agenții guvernamentale dubioase.

La tine acasă sau la mine?

Debbie și Peter sunt amici buni, dar sunt și total diferiți. Cei doi fac schimb de case o săptămână și văd cum arată viața celuilalt, înfiripând o posibilă idilă.

Pamela, o poveste de dragoste

Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex.

JUNG_E

Într-un viitor postapocaliptic apropiat, o cercetătoare la un laborator AI vrea să pună capăt războiului civil clonând creierul unui soldat-erou: mama sa.

Oamenii ăștia

Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții.

Câinele pierdut

Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața.

Spirit liber

O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel