TOP 3 criptomonede sub 1 dolar care au șanse să crească exponențial până în 2025

Criptomonedele sub 1 dolar sunt foarte populare pentru investitori, în special pentru cei care doresc să tranzacționeze în criptomonede noi. 

Proiectele care nu necesită multe investiții atrag atenția pasionaților de monede virtuale aflați la început de drum.

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

Asemenea proiecte oferă oportunitatea tuturor doritorilor să exploreze criptomonede noi fără investiții foarte mari. În continuare vom prezenta câteva proiecte de criptomonede noi sub 1 dolar care oferă utilizatorilor caracteristici interesante.

Pre-vânzarea Pepe Unchained a depășit pragul de 22 de milioane de dolari

Pepe Unchained este un memecoin construit pe o infrastructură de nivel 2. Există o multitudine de criptomonede noi construite pe blocurile de nivel 2, ca de exemplu Base. Pepe Unchained este diferit de celelalte monede meme de acest fel. Proiectul introduce un stat secundar nativ.

Pepe Unchained este cu atât mai special, deoarece își propune să rezolve problemele tehnice reale din domeniu. Celelalte criptomonede noi se concentrează de cele mai multe ori doar pe temele lor și pe atracția culturală. Blockchain-ul de nivel 2 cuprinde probleme tehnice cum ar fi volatilitatea, congestia rețelei și taxele de tranzacționare mari.  Aceste probleme afectează foarte mult comercianții de monede meme.

Deși Pepe Unchained a utilizat identitatea de marcă a lui Pepe, a reușit să se remarce printr-o identitate independentă cu utilitate. În acest fel PEPU a reușit să devină una dintre cele mai relevante criptomonede noi de pe piață în anul 2024.

Achiziționarea tokenurilor $PEPU este foarte simplă. Utilizatorii trebuie să selecteze o platformă de tranzacționare care listează Pepe Unchained (ex: Binance, Kcex). Urmează să completeze procesul de verificare a identității pentru a putea tranzacționa. Ulterior va trebui să transfere bani sau alte criptomonede noi în contul de pe exchange. La final va rămâne doar să găsească perechea de tranzacționare $PEPU și să plaseze o comandă de cumpărare.

Crypto All-Stars și Pepe Unchained se află printre favoritele investitorilor

Proiectul Crypto All-Stars a provocat un entuziasm neașteptat în domeniul monedelor virtuale. Platforma s-a remarcat prin  introducerea unui mecanism de miză unificată. Acest sistem permite utilizatorilor să-și depoziteze o gamă largă de criptomonede noi într-un singur contract inteligent. Sistemul este cunoscut sub numele de MemeVault.

Indiferent dacă utilizatorii dețin Dogecoin, Pepe, Shiba Inu sau alte monede criptomonede noi, le pot miza toate simultan. În același timp pot beneficia de un randament anual procentual (APY) competitiv. MemeVault-ul funcționează ca un depozit multi-token și multi-lanț.

Asta înseamnă că poate stoca diferite tipuri de criptomonede noi de pe mai multe blockchain-uri. În acest fel utilizatorilor li se permite să-și diversifice portofoliul și să obțină expunere la o varietate de proiecte din spațiul monedelor meme. Venitul pasiv este utilizat ca mecanism popular de recompensă pentru a încuraja tranzacționarea pe termen lung.

Dezvoltatorii platformei pun mare accent pe experiența utilizatorului. Aceștia iau în considerare, cu precădere, investitorii care s-au plictisit să navigheze pe mai multe platforme pentru a miza criptomonede noi. Foaia de parcurs al proiectului promite utilizatorilor că vor putea gestiona monedele meme dintr-un singur tablou de bord. Mai mult decât atât, proiectul le va permite să tranzacționeze deținerile de criptomonede noi și să câștige recompense pasive în tokenuri $STARS.

Pe pagina oficială a proiectului a început deja venitul pasiv $STARS. Randamentele procentuale anuale (APY) sunt în mărime de până la 600%. Monede meme precum DOGE, SHIB și FLOKI vor fi acceptate pe MemeVault. Acesta din urmă este planificat să se lanseze în a treia fază a foii de parcurs.

În pre-vânzare au fost adunate peste 2,7 milioane de dolari. Utilizatorii trebuie să cunoască faptul că prețul va crește în fiecare etapă de prevânzare. Proiectul oferă deținătorilor de criptomonede noi o șansă unică de a-și maximiza profiturile și de a contribui la creșterea ecosistemului în plină expansiune prin introducerea unui mecanism inovator de miză unificată.

Flockerz (FLOCK) - criptomoneda în curs de dezvoltare care a revoluționat domeniul monedelor virtuale

Proiectul Flockerz a arătat adevăratul potențial al nișei de criptomonede noi. Acesta oferă deținătorilor putere reală de luare a deciziilor, datorită Flocktopia. Flocktopia este o Organizație Autonomă Descentralizată. Pasionații de monede virtuale pot să-și facă vocea auzită prin tranzacționarea jetoanelor FLOCK.

CUMPĂRĂ FLOCKERZ

Utilizarea tokenurilor FLOCK se extinde dincolo de guvernare. Prin intermediul tranzacționării FLOCK, utilizatorii vor putea participa la guvernare și vor profita de un APY de peste 1500%. Până la ora actuală proiectul a adunat peste 1 milion de dolari în pre-vânzare.

Procesul de achiziționare a monedelor virtuale $FLOCK este foarte simplu. Primul pas este conectarea portofelului. Pentru desktop cel mai potrivit este Metamask, iar pentru mobil - Best Wallet. Tokenurile $FLOCK pot fi achiziționate cu ETH, BNB, USDT sau chiar cu propriul card.

Următorul pas este să umpli portofelul cu tokenuri $FLOCK. După ce te-ai asigurat că portofelul este completat cu ETH, BNB sau USDT poți face schimb cu $FLOCK. Pentru asta trebuie să accesezi site-ul oficial de prevânzare Flockerz și să conectezi portofelul.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect de criptomonede, este absolut necesar să-l studiați individual și să vă faceți concluziile despre rentabilitatea proiectului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel