Top cupluri cu aceeași zodie. Voropchievici: Aceștia vor fi uniți pe viață de iubirea lor!

Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube

În astrologie, compatibilitatea dintre zodii este un subiect des abordat.

Mulți cred că zodia sub care s-au născut poate influența relațiile lor amoroase. Una dintre temele interesante este aceea a cuplurilor în care ambii parteneri împărtășesc aceeași zodie. Numerologul Mihai Voropchievici susține că pot fi cupluri extrem de unite și că iubirea lor poate dura o viață întreagă. La cine se referă?

Zodia Berbec

„Să luăm zodia Berbec, care este cunoscută pentru îndrăzneala, pasiunea și spirit de aventură. Când vine vorba despre compatibilitatea în dragoste, Berbecul găsește armonie cu celelalte semne de foc, respectiv Leu și Săgetător. Aceste două dinamici împărtășesc o poftă reciprocă de viață, entuziasm pentru experiențe noi și o înțelegere naturală a nevoii de independență a celuilalt, nu doar a ta! Și asta contează foarte mult! Dar partenerul ideal pentru Berbec va fi un nativ tot din zodia Berbec. Nimeni nu îi va oferi Berbecului atenția, pasiunea și dragostea nemărginită de aventură și de care are nevoie decât tot un nativ din aceeași zodie”, a zis numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Cătălina Porumbel.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/topul-cupluri-cu-aceeasi-zodie-mihai-voropchievici-ei-vor-fi-uniti-pe-viata-de-iubirea-lor_40310.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel