Topul celor mai dorite femei din zodiac. Voropchievici: Zodia care atrage pur și simplu atenția bărbaților

Fotografie de la Mustafa Akkoyun: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-ruj-ro-u-frumos-dragu-16980867/
Fotografie de la Mustafa Akkoyun: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-ruj-ro-u-frumos-dragu-16980867/

Mihai Voropchievici a venit cu topul celor mai dorite femei din zodiac.

„Femeile din zodiile Scorpion, Leu, Balanță, Taur și Gemeni sunt cele mai atrăgătoare și pasionale”, a zis numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

„Femeia Scorpion are magnetism. Este considerată una dintre cele mai dorite femei din zodiac. Atrage pur și simplu atenția bărbaților. Este adesea căutată de cei atrași de profunzimea și intensitatea emoțională”, a zis Mihai Voropchievici. 

„Femeia din zodia Leu are carismă și încredere în sine. Strălucește și captivează pe toți cei din jur. Femeia Leu este un lider înnăscut și, prin prezența ei puternică și plină de viață, atrage toate persoanele”, a mai spus numerologul.

„Femeile din zodia Taur dau dovadă de multă senzualitate puternică, dar totodată și de stabilitate liniștitoare. Bărbații sunt atrași de calmul și încrederea ei pentru că oferă siguranță și confort într-o relație. Femeia Taur este apreciată pentru rafinamentul și plăcerile simple ale vieții pe care le poate oferi. Este o parteneră de încredere pe termen lung”, a mai zis Mihai Voropchievici. 

„Femeia Balanță emană echilibru și grație în tot ceea ce face. Are un farmec plin de eleganță. Este căutată de bărbați pentru că apreciază armonia și frumusețea. Femeia Balanță este diplomată și știe să creeze relații echilibrate și armonioase. Personalitatea ei calmă și plăcută o face extrem de dorită în rândul bărbaților”, a mai zis numerologul citând un studiu. El a spus că Balanțele sunt foarte posesive față de alte zodii. „Eu sunt totul pentru tine”, gândește femeia din zodia Balanță. Și femeia din zodia Leu mai impune acest „dicton”.

„Femeile din zodia Gemeni ies în evidență total prin inteligență și spontaneitate. Femeia Gemeni are farmec în comunicare și este mereu în mișcare și plină de curiozitate. Femeia din Gemeni este spontană și plină de viață. Este o parteneră aventuroasă cu care nu te plictisești niciodată”, a mai spus numerologul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

VEZI ȘI: Rune 17 - 23 iulie 2023 horoscop. Mihai Voropchievici, despre o zodie: Reușite pe toate planurile! - https://www.dcnews.ro/rune-17-23-iulie-2023-horoscop-mihai-voropchievici-despre-o-zodie-reusite-pe-toate-planurile_922883.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel