Topul celor mai inteligente zodii. Mihai Voropchievici: Par liniștiți, reci și distanți

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai inteligente zodii.

 

Scorpion

„Pentru că par liniștiți, reci, distanți, dar țin minte, ei practic stau în observare. Ei te studiază, te analizează, iar după aceea îți dau verdictul. Scorpionului nu-i place să fie luat prin surprindere. Vrei să îi comunici ceva? Pune mâna și dă-i un mesaj, nu veni să-l pui în fața unui fapt împlinit, pentru că reacționează foarte urât; au un mod unic de a soluționa. O profesie la care este înnăscut - acesta este un foarte bun detectiv. Te privește, pare impasibil, imparțial, dar el te-a analizat. De cele mai multe ori el este cu cel puțin trei pași înaintea celorlalți. Pe lângă inteligența peste măsură, ei posedă o intuiție de excepție”, a precizat Mihai Voropchievici.

Săgetător

„Altă zodie care este mereu pregătită de noi experiențe și de aventuri. De unde crezi că vine toată cunoașterea de care dă dovadă? Săgetătorii au o perspectivă de ansamblu și sunt o fântână de înțelepciune, iar soluțiile lor sunt printre cele mai ingenioase, asta spun cercetători, astrologi și fondatori ale unor reviste de specialitate, care se ocupă cu studiul naturii umane. Săgetătorul este cunoscut și ca filosoful zodiacului. Dacă vrei să-l jignești spune-i că dacă tăcea, filosof rămânea. El îți va spune că e filosof din naștere. Semnele de foc au o sete de cunoaștere”, a continuat numerologul.

Vărsător

„Vărsătorul este zodia cu un anumit fel de a gândi. Este, cum spun astrologii, printre cele mai ciudate semne ale zodiacului. Modul întortochiat prin care gestionează lucrurile stă în inteligență. Datorită acestei inteligențe, de multe ori își încurcă propriul drum. În loc să accepte că soluția cea mai bună este la îndemâna lui, acesta va căuta cele mai întortochiate căi să ajungă acolo. Asta e plăcerea lui, să-și complice existența. Cu toate acestea, datorită inteligenței este cu un pas în față, comparativ cu Scorpionul care este cu trei pași în față. Calculați voi care e cel mai cel, deși acest semn de aer are abilități fantastice”, a mai spus acesta.

Fecioara

„Fecioara este cea mai analitică, cea mai tipicară, canalizată prin verbul „a gândi”. E un mare gânditor nativul din Fecioară. Poate prea mult gândește uneori. Analizează atent fiecare situație și poate depista dacă ceva nu e la locul său. Este vizionară, introvertită, rigidă de multe ori, dar, foarte important, inteligentă. E greu să păcălești o Fecioară care va întoarce fiecare situație pe care i-o prezinți, pe toate părțile. Nu rămâne colțișor neverificat și acolo unde nimeni nu vede ceva, Fecioara va vedea. Este minunat să apelezi la viziunea unei Fecioare atunci când simți că ai intrat într-un punct mort și nu mai găsești soluții”, a mai prezentat Mihai Voropchievici.

Berbec

„Semnul acesta, care deschide zodiacul, a primit toate atuurile. Îi merge mintea brici, face de îndată toate conexiunile, e foarte rapid în gândire, dar, datorită faptului că e foarte încrezător în el, va căuta să devină un pic narcisit. El are senzația că a inventat conceptul de instinct, deși beneficiază din plin de norocul începătorului. Câtă vreme nu se gândește de două ori și merge pe impuls, acesta va ieși câștigător. Nu degeaba se spune că Berbecul se aruncă cu capul înainte. Se spune că foarte bine face, deoarece are capul tare și rezistent”, a continuat numerologul.

Gemeni

„Ajungem la altă zodie mincinoasă, dar foarte inteligentă - gemenii. Ei sunt năzdrăvani atunci când vor să își folosească inteligența în scopuri mai puțin plăcute. Nativul din Gemeni se mișcă rapid, face cu ușurință toate conexiunile și, de aceea, specialiștii îl vor clasa pe locul al treilea în topul zodiilor inteligente. Ei se informează din multe surse, dispun de multe soluții și, fiind zodie de aer, ei pur și simplu sunt un burete informațional - au dexteritate mintală, abilitatea de a accesa mai multe soluții. Sunt și ei vizionari, ca și fecioarele, dar filtrează, în timp real, cea mai bună variantă”, a conchis numerologul Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel