Topul celor mai pretențioase semne din zodiac! Vezi dacă te regăsești printre ele

Topul celor mai pretențioase semne din zodiac! Sursa foto: freepik.com
Topul celor mai pretențioase semne din zodiac! Sursa foto: freepik.com

Vrei să știi care sunt cele mai perfecționiste semne solare? 

Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine, scrie Astrosens.ro.

Este adevărat că perfecționismul este o calitate pe care o au multe zodii, însă cele de mai jos au un impuls grozav în a atinge perfecțiunea. Fiecare dintre aceste zodii are cel puțin o trăsătură care îi face excelenți in a-și atinge obiectivele. Au o sete de luptă incredibilă și nu se lasă bătuți cu una, cu două. 

Totodată, Marte este planeta care îți guvernează impulsurile și dorința de acțiune. Așa că, dacă este situat într-unul dintre aceste semne, poți să descoperi că pasiunile tale sunt statornice, puternice, iar rezoluțiile tale sunt acerbe. La fel și voința, de nestăvilit.

Ai putea să te uiți și la semnul tău de Saturn, care guvernează simțul nostru de determinare și de responsabilitate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii sunt semne zodiacale cărora le place să fie lideri, în mod natural. Admiră progresul, le plac planurile și sunt adevărați maeștri în stabilirea de obiective impresionante. De unde au toată această motivație? Din dorința de competiție! Berbecul iubește concurența, ce le oferă suficientă adrenalină pentru a merge mai departe, până când îi depășește pe toți.

În plus, Berbecul se străduiește să fie mereu primul și nu poate fi întors din drum de îndată ce a început ceva. Asta înseamnă că te poți baza pe acești nativi că duc lucrurile la bun sfârșit.

Citește mai multe pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel