Tortul de biscuiţi cu ciocolată se face foarte uşor şi este prăjitura perfectă pe masa de Crăciun. Cei dragi se vor linge pe degete.
Un litru de lapte
300 grame de brânză mascarpone
400 grame de biscuiţi
100 grame de ciocolată neagră
Amestecați brânza mascarpone cu jumătate de litru de lapte, până când cele două ingrediente sunt bine integrate.
Înmuiaţi biscuiţii în laptele rămas şi îi aşezaţi într-o formă dreptunghiulară.Turnăm un strat din amestecul de cremă de mascarpone cu lapte, apoi mai punem un rând de biscuiţi. Repetăm procesul până când terminăm biscuiţii şi crema.
Topim ciocolata neagră şi o punem deasupra.
Lăsăm prăjitura în frigider, timp de câteva ore.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu