Tortul cu ananas este cea mai bună idee de prăjitură de post, când ai poftă de ceva dulce, făcut în casă. Iată cum se prepară.
Publicitate
Ingrediente
o conservă ananas felii + o conservă ananas bucăţi
280 g făină
200 g zahăr brun
o lingură margarină
1/2 pliculeţ praf de copt
Tort de post cu ananas. Tapetează o tavă de tort cu o lingură de ulei şi 2-3 linguri de zahăr brun. Deasupra stratului de zahăr, aşază feliile de ananas, scrie retetepractice.ro. Amestecă făina cu zahărul rămas şi praful de copt. Mixează conserva de ananas bucăţi (cu tot cu suc) cu ingredientele uscate.
Tort de post cu ananas. Toarnă compoziţia în tavă, peste feliile de ananas şi dă tortul de post la cuptor pentru 40 de minute, la 180 de grade sau până când desertul trece testul scobitorii şi se rumeneşte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu