Dcaă vrei să prepari un tort rapid și să nu cheltui prea mulți bani, această rețetă economică este perfectă.
Ingrediente
blat
6 ouă
6 linguri de ulei
250gr zahăr
250gr făină
1 praf de sare
1 praf de copt
Cum se prepară
Se bat albuşurile spumă împreună cu zahărul și apoi se freacă gălbenuşurile cu uleiul. Se amestecă gălbenuşurile frecate cu albuşurile spumă şi cu făins, se adaugă un praf de copt şi un vârf de sare, scrie petitchef.ro.
Se mixează, se toarnă în formă de tort şi se dă la cuptor la 250 de grade aproximativ 30 de minute sau până este copt. Se lasă să se răcească. Aoi se însiropează, se umple cu cremele preferate şi se lasă la frigider circa 20 de minute.
Vezi și: Karidopita, prăjitură grecească. Cum se prepară: Rețeta
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News