Dacă te gândești, pe ultima sută de metri, să pregătit un tort pentru Anul Nou, încă mai ai timp. Această rețetă rapidă, fără coacere te va salva.
Ingrediente
600 g biscuiți
200 g unt
600 g lapte condensat
8 banane
700 ml frișcă
6 linguri zahăr pudră
2 linguri cacao
Cum se prepară
Pentru început, mărunțim biscuiții. Îi adăugăm într-un bol, iar pe deasupra adăugăm untul topit. Amestecăm foarte bine. Turnăm amestecul obținut anterior, într-o tavă de copt. Cu ajutorul mâinilor, dăm formă de con aluatului și îl punem la frigider pentru 15 minute, potrivit kiloretete.ro.
Decojim bananele, pe urmă le tăiem felii. Scoatem tava din frigider, adăugăm feliile de banane. Într-un bol separat, batem frișca cu zahăr. Amestecăm până obținem o cremă omogenă. Cu ajutorul unei pungi de patiserie, tapetăm uniform stratul de banane.
La final, decorăm tortul cu pudră de cacao. Ținem la frigider 2-3 ore, înainte de servire.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu