Toți vor să fie șefi. Magor Csibi: Dacă vrei o poziție de conducere, poate vorbești cu un terapeut

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Magor Csibi, fost europarlamentar și director executiv în Coreea, consultant cu experiență în Leadership și Cultură Organizațională, a fost invitat la podcastul „Fain & Simplu” cu Mihai Morar, unde a explicat de ce le place românilor să fie șefi.

Întrebat în cadrul podcastului „Fain & Simplu” de ce le place românilor să fie șefi, Magor Csibi a răspuns:

„Cred că e vorba mai degrabă despre băgatul în seamă decât despre șefie. În momentul în care ai fost ignorat sau te-ai simțit ignorat o bună parte a vieții tale, tu ai impresia că dacă ajungi acolo sus nu mai poți fi ignorat.

Dacă vrei o poziție de conducere, poate vorbești cu un terapeut. Oriunde te vei duce, tot de tine o să dai. Și la baza Everestului, tot cu tine stai în cort, dar și la vârf, tot cu tine ești singur.

Dacă tu ești nemulțumit la baza Everestului, atunci vei fi la fel de nemulțumit când ai ajuns la vârf.

Dacă râvnești la o poziție de conducere s-ar putea ca poziția respectivă să nu fie potrivită pentru tine. Fiecare om poate să aibă o împlinire și un sens în cariera lui, indiferent ce face.

10% dintre oamenii care conduc cele mai mari organizații din lume au caracteristici psihopate. E vorba că nu prea au sentimente. Îmi spunea cineva că bă, oamenii mei, nu se bucură și zic dar tu, dimineață, când te trezești, te bucuri? și mi-a zis că nu. Dacă vrei un roboțel, atunci ai inteligența artificială. Descurcă-te! Noi suntem oameni. Fără umanitate nu funcționează nimic”, a spus Magor Csibi în cadrul podcastului „Fain & Simplu” cu Mihai Morar.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel