TPBI anunță modificări temporare la traseul Liniei 246

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

 Linia 246 va funcţiona, temporar, pe un traseu modificat.

Citește și articolul - O tânără a făcut un gest revoltător într-un troleibuz din Cluj. Este căutată de polițiști - Foto în articol

Acest fapt survine ca urmare a executării unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată în zona intersecţiei Drumul între Tarlale/Şos. Industriilor/Şos. Gării Căţelu, a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Traseu modificat temporar pentru seara zilei de 17 octombrie şi dimineaţa zilei de 18 octombrie

”Linia 246 va funcţiona pe un traseu modificat în seara zilei de 17 octombrie 2024 (începând cu ora 22:00) şi în dimineaţa zilei de 18 octombrie 2024 (până la ora 6:00), ca urmare a executării unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată în zona intersecţiei Drumul între Tarlale/Şos. Industriilor/Şos. Gării Căţelu”, se menţionează în comunicat.

Potrivit dispoziţiilor TPBI, în perioada menţionată, autobuzele liniei 246 vor circula pe un traseu modificat în ambele sensuri de circulaţie, de la intersecţia Drumul între Tarlale/Şos. Industriilor/Str.Gării Căţelu, pe Şos. Industriilor, Şos. Dudeşti Pantelimon, apoi traseul de bază, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel