Trădare în aripa Blaga. Soțiile i-au dat de gol despre votul la Convenție

groza
groza

Vasile Blaga se pare că va fi trădat chiar de oamenii săi din colegiul unde a fost ales senator. Nevestele delegaţilor din organizaţia PDL Sânnicolau Mare au şi dat sfoară oraș că, la Convenţia democrat-liberalilor, soţii lor votează Udrea-preşedinte, deşi ”i-ar fi jurat credinţă” lui Vasile Blaga, scrie Cotidianul.

[caption id="attachment_297793" align="alignleft" width="310"] Foto: cotidianul.ro[/caption]

Primarul din Sânnicolau Mare, Dorel Groza, este un admirator declarat al Elenei Udrea, are 14 membri şi toţi au promis iniţial că vor vota Blaga-preşedinte la Convenţia PDL. ”Fiecare va vota aşa cum îi dictează conştiinţa. În discuţiile cu ei, delegaţii de la Sânnicolau Mare au spus că votează Moţiunea Blaga. Ar fi ruşinos să nu-l votăm pe cel care e senator chiar în judeţul Timiş. Vom vedea”, a declarat, pentru cotidianul.ro, Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş.

 Primarul PDL, Dorel Groza, şeful delegaţiei din ”oraşul portocaliu”, afirma luna trecută că opţiunea sa se îndreaptă numai către Vasile Blaga.

Femeia te ridică, femeia te coboară!

Între timp, nevestele delegaţilor au deconspirat faptul că opţiunea primarului şi a delegaţiei pe care o conduce s-ar fi schimbat subit în favoarea Elenei Udrea. Fosta ministresă a trimis în Sânnicolau Mare peste 20 de milioane de euro pe când era în funcţie. Primarul Groza nu a uitat acest lucru şi a venit momentul să-i mulţumească Elenei pentru acest gest, cu un vot pentru. Poreclit ”Primarul cu două feţe”, după cum arată primăria din Sânnicolau Mare, cu faţada portocalie şi cu spate tuciuriu, Groza ar juca la două capete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel