Trafic blocat pe DN 6 în Giurgiu din cauza unui camion răsturnat /UPDATE

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Traficul pe DN 6, între Cornetu și Mihăilești, județul Giurgiu, a fost blocat sâmbătă seară din cauza unui camion răsturnat în urma unei coliziuni cu un autoturism

UPDATE: Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, autocamionul s-a răsturnat pe suprafaţa de rulare în urma coliziunii cu un autoturism, două persoane fiind transportate la spital.

Anterior, aceeaşi sursă a precizat că patru persoane au suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

"Circulaţia se desfăşoară deviat pe ruta Mihăileşti - DJ 412A - Adunaţii-Copăceni - DN 5 - Bucureşti. Se estimează reluarea traficului în condiţii normale pe DN 6 după ora 23,00", arată sursa citată.

Știrea inițială:

Traficul rutier este blocat sâmbătă seară pe DN 6, între localitățile Cornetu și Mihăilești, județul Giurgiu, după ce un autocamion s-a răsturnat pe carosabil în urma unei coliziuni cu un autoturism, a informat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În urma accidentului, patru persoane au suferit leziuni și au nevoie de îngrijiri medicale. Se preconizează că circulația va fi reluată după ora 22:00, conform aceleiași surse.

Din ce în ce mai multe accidente pe DN6

Un accident rutier grav a avut loc acum două săptămâni pe DN6, la kilometrul 363+400, în apropierea Gării Orșova, implicând o autobasculantă și două autoturisme.

În luna mai a acestui an, un alt accident de circulație s-a produs pe DN6, în localitatea Sadova Veche, soldat cu un deces și două persoane rănite. O femeie de 50 de ani din Caransebeș, aflată la volanul unui autoturism ce se deplasa din direcția Băile Herculane către Caransebeș, a pierdut controlul vehiculului la kilometrul 432, ieșind de pe carosabil prin dreapta sensului de mers, lovind un cap de pod și răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului.

„Accidentul a dus la decesul pasagerului din dreapta față și la rănirea conducătoarei auto și a unui alt pasager, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Testul etilotest efectuat conducătoarei auto a indicat un rezultat de 0", a transmis IPJ Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel