Trafic blocat pe DN 7 din cauza unui accident grav. O persoană a murit, iar alte 5 au fost rănite

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un accident grav s-a produs astăzi pe DN 7, o persoană murind, iar alte cinci fiind rănite.

Un accident grav s-a produs sâmbătă după-amiază, pe DN 7, în localitatea Racoviţa, în urma coliziunii între un autoturism şi o autoutilitară, transmite Agerpres. În consecință, o tânără de 25 de ani a murit, iar alte cinci persoane, dintre care două în stare gravă, au ajuns la spital. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, trei dintre victime au fost găsite inconştiente.

"În urma producerii accidentului au rezultat trei victime inconştiente, încarcerate în autoturism. În autoutilitară sunt trei persoane, doi adulţi şi un minor, conştienţi şi cooperanţi. Victimele încarcerate au fost extrase rapid de către echipajele operative şi au fost predate echipajelor medicale. Doi adulţi şi un minor cu politraumatisme au fost preluaţi de echipajul SAJ şi au început deplasarea către UPU Sibiu cu un echipaj SAJ Sibiu. Din autoturism o victimă este conştientă, una semi-conştientă şi una inconştientă. Victima inconştientă de sex feminin nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi, din păcate, a fost declarată decedată", a informat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, care fac acum cercetări pentru a stabili cauzele accidentului, au precizat că traficul este blocat total în zonă.

Alt accident a avut loc în localitatea Brezoi

Totodată, două persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma coliziunii între un autoturism şi o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Brezoi, traficul în zonă fiind îngreunat, potrivit autorităţilor din Vâlcea. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au precizat că una dintre victime a rămas încarcerată.

"S-au deplasat la locul evenimentului forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de descarcerare. Au fost alocate şi trei ambulanţe SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, iar în urma impactului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o echipajelor medicale", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că în zonă se circulă alternativ, pentru a permite atât poliţiştilor să efectueze cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul, cât şi pompierilor care asigură la faţa locului şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel