Trafic blocat pe DN1, în Brașov. Trei persoane au fost rănite într-un accident

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Traficul este blocat pe DN1, în județul Brașov, în urma producerii unui accident.

Traficul este blocat joi pe DN1, în județul Brașov, unde a avut loc un accident în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. Trei persoane au fost transportate la spital, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc pe DN1, între localitățile Timișul de Sus și Timișul de Jos. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

La testarea șoferilor din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Potrivit ISU Brașov, trei persoane au fost rănite și au fost duse la spital, iar alte două au refuzat transportul la spital. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul în zonă este blocat.

VEZI ȘI: Există și o veste bună după știrea cu tânărul de 21 de ani din Buzău care a murit într-un accident de mașină

Un şofer de 81 de ani din Galați a accidentat un pieton tot de 81 de ani

Un şofer de 81 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un pieton în vârstă tot de 81 de ani şi a părăsit locul faptei, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, transmite Agerpres. 

Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 81 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, cu direcţia de deplasare spre Bârlad, în interiorul localităţii Cuca, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 81 ani, din această localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, însă a fost depistat ulterior, în localitatea Băleni, judeţul Galaţi.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Oamenii legii vor stabili exact cum s-a întâmplat totul.

VEZI ȘI: Accident cu două microbuze și un autoturism, la Suceava. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel