Trafic intens pe Valea Prahovei. Polițiștii recomandă rute alternative

Foto: ISU Vaslui
Foto: ISU Vaslui

Traficul se desfășoară îngreunat pe Valea Prahovei, dar și pe drumuri naționale unde au avut loc accidente rutiere. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la acestă oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane către capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, după cum urmează:

 -Centura de Vest a municipiului Ploiești trafic intens către Brașov, cu coloană de 200-300 de metri, la sensul giratoriu DJ129 Strejnic;

- Comarnic trafic intens pe relația către Brașov, se circulă în coloană pe anumite tronsoane.

- Sinaia trafic normal;

- Bușteni, coloană către Brașov de la km 128+500 la 130;

- DN1A trafic mai intens către Brașov pe raza loc. Magurele și Vălenii de Munte;

- DN1B trafic cu valori normale.

Polițiștii acționează, în dispozitiv, la vedere pentru menținerea fluenței traficului.

Trafic întrerupt în județul Vaslui

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, sâmbătă, pe DE 581, la intrarea în municipiul Huşi, în urma evenimentului o persoană fiind grav rănită, scrie Agerpres. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau şapte persoane. "Dintre acestea, trei sunt rănite uşor şi una este în stare gravă. Drumul european este blocat", a precizat Stanciu.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe B2 de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, o autospecială EPA de la Huşi şi o maşină de descarcerare. Ulterior, având în vedere starea critică a uneia dintre victime, a fost trimisă o ambulanţă C2 cu medic de la Vaslui.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat.

Accident grav și în Dâmbovița 

Salvatorii ISU au intervenit în cazul unui eveniment rutier în comuna Moroieni. Un autoturism a căzut într-o prăpastie de cca. 20 metri adâncime. Ambii pasageri sunt conștienți și au ieșit din autoturism.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apa și spumă de la Garda Fieni, două echipaje SAJ DB și un echipaj Salvamont. Persoanele rănite, un bărbat și o femeie, au fost preluate de echipajele de ambulanță și transportate la UPU Târgoviște pentru investigații suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel