Trafic pe o singură bandă pe Podul Prieteniei. Lucrările nu au fost finalizate, se prelungesc

Podul Giurgiu-Ruse, foto arhivă
Podul Giurgiu-Ruse, foto arhivă

Lucrările la Podul Prieteniei au fost prelungite, iar traficul se realizează pe o singură bandă.

Lucrările de reparație în regim de urgență a rosturilor de dilatare la Podul Prietenei, Giurgiu - Ruse, pornite de partea bulgară, au fost prelungite, astfel că traficul pe podul care face legătura între România și Bulgaria se va desfășura și vineri vineri, 24 noiembrie, pe o singură bandă.

”Lucrările de reparaţii a rosturilor de dilatare pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, continuă şi astăzi, 24 de noiembrie, deoarece nu au fost finalizate în perioada anunţată, 20-23 noiembrie. Lucrările de reparaţie se desfăşoară pe timpul zilei, iar traficul pe pod se face pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere', se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu, scrie Agerpres.

Reamintim faptul că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Româno-Bulgar cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023 circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare, dar timpul destinat acestor lucrări a fost prelungit şi pentru vineri, 24 noiembrie.

ITPF Giurgiu a luat toate măsurile astfel încât să fie asigurat un trafic fluent prin punctul de trecere şi, totodată, recomandă şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

În prezent, timpul de aşteptare la controlul de frontieră prin PTF Giurgiu pentru autoturisme este de 20 de minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din România, iar pentru camioane, timpul de aşteptare este de 90 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 60 de minute pe cel de intrare în ţară.

Citește și: Elisa Ferreira va fi primită la Galați pe nava REXDAN, cel mai mare laborator pe apă din Europa. "Ne plimbăm pe Dunăre să vadă și Uniunea Europeană pe ce a dat banii!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel