Trafic rutier în condiții de iarnă în zona montană a Prahovei

trafic
trafic

Iarna își reintră în drepturi în zona montană a județului Prahova. Traficul rutier pe DN 1, Valea Prahovei, pe DN 1A Măneciu-Cheia şi pe DN 71 Sinaia-Târgovişte - se desfăşoară, sâmbătă, în condiţii de iarnă, în unele zone zăpada aşternându-se pe carosabil.

Pe DN 1 ninge viscolit între Sinaia şi limita cu judeţul Braşov, dar zăpada nu s-a aşternut pe carosabil, astfel că nu se înregistrează probleme în ceea ce priveşte traficul rutier, a declarat șeful Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Valerian Manta, citează Agerpres.

Pe DN 71, arteră care leagă staţiunea Sinaia de Târgovişte, s-a aşternut un strat de circa un centimetru de zăpadă, iar de la Sinaia spre Câmpina este lapoviţă, în timp pe DN 1A, de la Cheia până la limita cu judeţul Braşov, zăpada care se așterne este viscolită de vântul puternic care bate cu 50-60 de km/oră.

DIn informațiile primite de la Valerian Manta, pe DN 1 şi DN 1A se acţionează cu 15 utilaje, fiind răspândite aproximativ 50 de tone de material antiderapant, până în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel