Trafic rutier restricţionat pe timpul protestului militarilor

trafic
trafic

Traficul rutier pe arterele care intersectează itinerariul de deplasare a manifestanţilor care vor participa la protestul de luni organizat de Sindicatul cadrelor militare disponibilizate, în retragere şi în rezervă, ce protestează faţă de scăderea Între orele 11,30 şi 15,00, manifestanţii se vor deplasa pe banda I şi II, pe traseul Piaţa George Enescu (în parcare) - Calea Victoriei - Bulevardul Naţiunile Unite - Bulevardul Libertăţii - Calea 13 Septembrie - Şoseaua Panduri - Strada Dr. Reiner - Piaţa Eroilor (platou Academia Militară). Pe parcursul deplasării, va fi restricţionat temporar traficul rutier pe arterele care intersectează itinerariul de deplasare a manifestanţilor.

DGPMB le recomandă conducătorilor auto ca luni, pe durata protestului, să evite să circule în zona respectivă, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, dar şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere.

De asemenea, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti mai atrage atenţia cu privire la faptul că problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a autorizat marşul sindicatului cadrelor militare disponibilizate care va avea loc luni. Acţiunea de protest se va încheia la ora 15,30, pe platoul din faţa Academiei Militare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, organizatorii protestului au anunţat participarea a aproximativ 2.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel