Traficant de canabis, arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în Cluj

FOTO: DIICOT
FOTO: DIICOT

Un traficant de canabis a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca. Este reținut preventiv pentru 30 de zile.

Un inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic intern de droguri de risc, a fost prins în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca, având asupra sa 200 de grame de canabis.

”Inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce deţinea în vederea comercializării cantitatea de 200 grame canabis.

S-a reţinut faptul că, în perioada iunie-august, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori de pe raza judeţului Cluj, pentru sume cuprinse între 1.500 şi 3.700 lei”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT Oradea.

Astfel, joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Citește și: În Constanța au fost arestate preventiv șapte persoane pentru trafic de minori, de droguri și spălare de bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel