Traficant de droguri de mare risc, prins în flagant, arestat preventiv pentru 30 de zile

Traficant de droguri de mare risc, prins în flagant. FOTO: DIICOT
Traficant de droguri de mare risc, prins în flagant. FOTO: DIICOT

Traficant de droguri prins în flagrant cu 9 tipuri de droguri de risc și mare risc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un traficant de droguri de risc și mare risc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță DIICOT, într-un comunicat de presă. Persoana reținută a fost prinsă în flagrant cu o varietate de droguri de risc și mare risc, precum și cu un cântar de precizie.

”La data de 09.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Măsura a fost dispusă după ce inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce deținea în autoturismul pe care îl conducea, droguri de risc și de mare risc, de o mare diversitate, respectiv cantitățile de aproximativ 11 grame cocaină, 21 grame ketamină, 2 grame amfetamină, 7 grame substanță MDMA, 37 grame canabis, 21 grame ciuperci halucinogene și 32 de timbre LSD, 18 comprimate ecstasy, 100 mililitri ketamină și un cântar de precizie.

S-a reţinut că, în dimineața de 09.08.2023, în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați in exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o șosea din sectorul 1, au procedat la semnalizarea în vederea opririi în trafic a autoturismului condus de către inculpat, care însă nu s-a conformat continuându-și deplasarea. Echipajul de poliție a solicitat sprijin,  pornind în urmărirea autoturismului,   pe care au reușit să îl oprească, pe un bulevard din sectorul 5,  cu ajutorul altor echipaje de poliție”, se arată în comunicatul DIICOT.

Arestat preventiv pentru o lună

Potrivit DIICOT, în cursul zilei de astăzi, 10.08.2023, judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

”Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere din Poliția Capitalei și ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București.

Citește și: 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au mai transmis reprezentanții DIICOT.

Citește și: Expert antidrog, după cazul Gheboasă: Să nu speriem părinții la maximum, să facem campanii reale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel