Traficant de droguri, prins de DIICOT la Untold. Comercializa și cristal, drogul care a dus la moartea Sharei

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Un bărbat de 33 de ani a fost prins de polițiști și criminaliști la Untold.

DIICOT a prins un traficant de droguri la festivalul “Untold” din Cluj-Napoca. Potrivit Agerpres, bărbatul de 33 de ani vindea ecstasy şi cristal (3-CMC), un drog sintetic periculos, care a provocat moartea unei adolescente de 16 ani din Bucureşti în această săptămână.

Cristal (3-CMC) este un drog sintetic cu efecte devastatoare asupra consumatorilor, fiind foarte popular în rândul adolescenţilor.

“În contextul unui festivalul de muzică, la data de 5 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu DIICOT - Biroul Tehnic, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au derulat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operaţiuni de comercializare de substanţe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy şi 5 grame cristal (3CMC)”, transmite DIICOT, duminică, într-un comunicat de presă.

Captură impresionantă pentru DIICOT

La locuinţa bărbatului au fost găsite şi confiscate alte cantităţi mari de droguri: 454 de pastile de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, precum şi aparatură specifică traficului: 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei şi alte obiecte.

Ancheta a stabilit că bărbatul ar fi vândut ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 de lei. Totodată, în perioada mai-iulie 2023, ar fi vândut cannabis, pentru sume cuprinse între 20 şi 50 de lei pentru un gram. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţia Română a asigurat suportul tehnic pentru acţiunea DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel