Traficul rutier va fi restricţionat în centrul Capitalei pentru recepţia de Ziua Franţei

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Brigada Rutieră a anunțat că, vineri 14 iulie, traficul rutier va fi restricţionat în centrul Capitalei, pe strada Biserica Amzei, pentru a se putea desfășura recepția organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. 

Conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, începând cu data de 14 iulie, ora 14,00, şi până la data de 15 iulie, ora 1,00, se va restricţiona traficul rutier pe str. Biserica Amzei, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mendeleev şi intersecţia cu str. Cristian Tell, precum şi pe trotuarul din str. Piaţa Amzei - legătura cu str. Biserica Amzei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel