Tragedie în baschetul feminin. Marie Tyra Whitehead, jucătoarea celor de la CSM Târgoviște, găsită decedată în propriul apartament

Foto: CSM Târgoviște
Foto: CSM Târgoviște

Marie Tyra Whitehead, jucătoarea celor de la CSM Târgoviște, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită, luni dimineața,  decedată în propriul apartament.

"CSM Târgoviște anunță cu regret trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineață fără suflare în apartamentul în care locuia.

Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele.
R.I.P, Marie Tyra!" a transmis clubul târgoviștean.

IPJ Dâmbovița a anunțat că tânăra sportivă prezenta urme specifice decesului prin spânzurare.

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare".

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel