Tragedie în Eforie Sud. Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren: Se pare că avea căștile în urechi

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat de 45 de ani a fost accidentat mortal de un tren în Eforie Sud. Cinci garnituri staţionează, până la finalizarea cercetărilor.

Joi, în stația Eforie Sud, un tren de pe ruta Mangalia - Constanța, trenul R 8806, a lovit un bărbat în vârstă de 45 de ani, provocându-i decesul, conform unui comunicat emis de CFR SA, transmite Agerpres.

"(...) trenul R 8806, care circulă în relaţia Mangalia - Constanţa, la intrare în staţia Eforie Sud a accidentat mortal o persoană de sex masculin, surprinsă de tren chiar pe linia de cale ferată. Din primele informaţii transmise de la faţa locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căştile în urechi şi nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei. La faţa locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului şi reprezentanţii Procuraturii", notează sursa citată.

La momentul actual, cinci trenuri staţionează temporar, până la finalizarea procedurilor desfăşurate de reprezentanţii Procuraturii, ajunşi în staţia Eforie Sud: R 8808 - staţionează temporar în Mangalia, IR 11506 - este în trafic, dar va fi oprit temporar, la ora 14:00, în Costineşti, dacă nu se finalizează procedurile; 10083 - în Eforie Sud, R 8817 - la intrarea în staţia Eforie Nord, şi 11084 - la Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806, fiind în mişcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulaţia altor trenuri.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Procuraturii au ajuns, în jurul orei 13:35, în staţia Eforie Sud. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel