Tragedie în hipism. Doi cai au murit și un om se află în comă

Echitatie_mica
Echitatie_mica

Zi tragică pentru hipism, în Marea Britanie. Cea mai importantă competiţie de acest fel a avut loc ieri, lângă Liverpool, şi a avut un final tulburător. Doi cai au murit şi un jocheu este în comă.

600 de milioane de telespectatori din întreaga lume au văzut cum un cal s-a împiedicat de un gard, a căzut şi şi-a rupt gâtul. Câteva minute mai târziu, un altul şi-a fracturat coloana. Evenimentul anului în hipism a fost transmis de televiziunea BBC, care fost însă dur criticată pentru că a încercat să muşamalizeze tragedia. Cadavrele celor doi cai, acoperite cu prelate, au rămas pe traseu pe tot parcursul cursei, însă comentatorul nu a spus nimic despre incident, scrie realitatea.net.

Când organizatorii au început să scoată caii morţi, s-a creat un adevărat haos printre participanţi, moment în care comentatorul britanic a numit cadavrele "obstacole".

În aceeaşi competiţie, Peter Toole, un jocheu în vârstă de 22 de ani a fost grav rănit după ce calul său s-a prăbuşit la puţin timp după ce a început competiţia. Cursa, pentru care s-au pariat 283 de milioane de euro, a fost una dintre cele mai dure de până acum şi doar 19 din cei 40 de participanţi au ajuns la linia de sosire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel