Tragedie la raliu în Ungaria: Mașină de curse scapă de sub control și intră în spectatori – 4 morți, 8 răniți

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

O tragedie a avut loc duminică în Ungaria, unde o mașină de raliu a ieșit de pe șosea și a intrat într-un grup de spectatori, ucigând patru persoane și rănind alte opt. Accidentul s-a produs în timpul unei curse între orașele Labatlan și Bajot, în apropierea râului Dunărea, în nord-vestul țării.

Potrivit poliției din comitatul Komárom-Esztergom, mașina condusă de un pilot maghiar a derapat pe un drum asfaltat, a pierdut controlul și a intrat în mulțimea de spectatori care se adunase pe marginea traseului, relatează The Guardian.

Opt ambulanțe și patru elicoptere au fost trimise imediat la fața locului pentru a oferi asistență medicală victimelor. Două persoane, printre care un copil, au suferit răni grave și au fost transportate la un spital din Budapesta. Alte șase persoane au fost rănite mai ușor și au primit îngrijiri medicale la un spital din apropiere.

Din păcate, patru spectatori, doi bărbați și două femei, au murit pe loc în urma accidentului.

Imagini video filmate de spectatori și postate pe rețelele de socializare arată mașina de raliu derapând pe drumul umed și intrând cu viteză mare în mulțime. Se pot observa scene de panică și confuzie imediat după impact.

Organizatorii cursei au oprit imediat competiția după accident. O anchetă a fost declanșată de poliție pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel