Tragedii în România. Un copil, dispărut în apele Siretului, căutat de pompierii militari. Doi adolescenți, înecați

FOTO cu rol ilustrativ: DC News
FOTO cu rol ilustrativ: DC News

Un copil, dispărut în apele Siretului, este căutat de pompierii militari, iar doi adolescenți au murit înecați în Timiș.

Un copil de numai 10 ani a dispărut, joi, în apele râului Siret, pe raza orașului sucevean Liteni, fiind căutat de pompierii militari, scrie Agerpres.

”Copil (băiat) în vârstă de 10 ani, dispărut în apele râului Siret, pe raza orașului Liteni.

Intervin pompierii militari, cu două bărci pneumatice, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava.

Potrivit sursei menționate, până la această oră copilul nu a fost găsit.

”Din păcate, nu sunt foarte multe informații despre zona unde se presupune că ar fi dispărut sub apă, ci doar locul de pe mal unde au fost găsite hăinuțele copilului, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Căutările pompierilor militari vor continua până la lăsarea întunericului, după care, din motive de siguranță, vor fi oprite. Ele vor fi reluate în cursul dimineții de vineri, în cazul în care băiatul nu va fi găsit până la finalizarea misiunii aflate în derulare, mai menționează sursa citată.

Doi adolescenți, înecați în Timiș

Doi adolescenți s-au înecat joi în râul Timiș și în canalul Aranca, pe raza localităților Lugoj și Sânnicolau Mare, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

Cei doi au fost scoși din ape de echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, dar nu au răspuns la manevrele de resuscitare, arată o informarea transmisă de Poliția Timiș.

”Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 că un tânăr de 13 ani ar fi fost la scăldat în zona canalului Aranca, iar acesta nu ar mai fi ieșit la suprafață.

La fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma căutării efectuate de către pompierii acesta fiind găsit. Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către medicul aflat la fața locului, rezultând decesul acestuia.

Cea de-a doua victimă avea 15 ani și, de asemenea, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către medicul aflat la fața locului, rezultând decesul acestuia”, a precizat sursa citată.

În ambele cazuri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel