Consultanții în turism Mircea Drăghici și Traian Bădulescu au fost prezenți la interviurile DCNews, unde au discutat în premieră despre neregulile turistice din România, alături de Val Vâlcu.
Întrebați despre regulile de igienă aplicate în diferite localuri din țară, referitor la temperatura la care trebuie ținute alimentele, Mircea Drăghici a declarat că trebuie luată în considerare tehnica modernă: "Trebuie să avem în vedere tot ca tendințe și ce ne-a adus practic tehnica modernă. Faptul că putem foarte ușor să comparăm sau putem foarte ușor să spunem 'Nu mai vin aici!', să plecăm în altă parte."
Referitor la problemele de pe litoral cu alimentele, privind infecțiile, serviciile proaste și mucegaiul din camerele de hotel, Mircea Drăghici a spus:
"Serviciile de acolo au mai câștigat ca și calitate, s-au închis foarte multe hoteluri, s-au modernizat, sunt unele stațiuni în care s-au făcut investiții destul de consistente. Deci este plin litoralul românesc, în primul rând și contextual, am avut parte de situații neclare în Europa legate de terorism, legate și de destinații iubite de români și pe partea asta cred că am câștigat noi ca destinație pe zona de turism intern, plus că trebuie să avem în vedere că s-au dezvoltat, chiar s-au făcut și pe partea asta de hoteluri All Inclusive și pe partea de facilități, de agrement în jurul hotelurilor. Dar este atât de puțin față de cerere sau ce ar trebui, încât suntem tot la început.".
Răspunsul integral îl puteți urmări mai jos:
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu