Traian Băsescu: Tensiune uriașă între SRI și Morar. Le spunea în față

Luni seară, fostul președinte Traian Băsescu a confirmat declarația lui Daniel Dragomir, potrivit căreia Daniel Morar a fost o țintă.

"Probabil că domnul Morar ar fi trebuit să informeze CSM-ul, numai că eu vă dau în scris că, la cum știu eu CSM-ul în toți cei zece ani de mandat pe care i-am avut, CSM-ul ar fi fost extrem de ostil lui Morar și de mult așteptau să-l radă", a spus Traian Băsescu, luni seară, într-o intervenție telefonică la TVR1, în cadrul emisiunii "România9", moderată de Ionuț Cristache.

În acest context, a fost adusă în discuție declarația lui Daniel Dragomir, potrivit căreia Morar a fost o țintă pentru Coldea și Maior.

"Așa este", a spus Traian Băsescu, adăugând: "Și vă aduc aminte că, la un moment dat am și spus public, a trebuit să mediez o tensiune uriașă între SRI și Morar. Daniel Morar le spunea în față, n-am ce face cu hârtiile voastre, nu pot colabora în modul în care vreți voi", a declarat Traian Băsescu.

[citeste si]

Declarații Dragomir

"Ar trebui să spunem adevărul. (...) A existat un interes din partea lui Maior și Coldea să afle lucruri despre domnul Morar care ar fi putut să fie într-un dosar penal. Eu vă spun că da (n.r. întrebat dacă era o țintă)", a declarat, luni seară, Daniel Dragomir, la TVR1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel