Traian Igaş: Sumele recuperate prin combaterea evaziunii fiscale ar permite creşterea salariilor

Colectarea unor sume importante la bugetul de stat, prin combaterea evaziunii fiscale, ar permite, la un moment dat, "creşterea salariilor tuturor angajaţilor", după cum afirmă ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

"Sunt foarte interesat de ce se întâmplă în eradicarea traficului de ţigări, a traficului de alcool şi a traficului cu cereale. Ştim că aici se ascunde o mare parte din evaziunea fiscală, ştim că, dacă vom recupera parte din această economie, putem, la un moment dat, să ne permitem, prin colectarea unor sume importante la bugetul de stat, să creştem salariile tuturor angajaţilor. Atâta timp cât nu vom reuşi să recuperăm bani negri, să-i aducem în zona albă, cu siguranţă că bugetul României va avea de suferit şi cred că şi noi avem un rol important în acest context", a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Zalău, Traian Igaş.

În acest sens, ministrul a cerut, în cadrul unei întâlniri avute cu şefii structurilor MAI din Sălaj, o mai bună colaborare, o relaţie strânsă şi muncă în echipă, chiar dacă judeţul nu este unul care să aibă probleme deosebite privind infracţionalitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel