Ciocolata pusă în filtrul de cafea va avea un rezultat excelent. Trebuie să încerci, dacă ești un iubitor al acestei băuturi.
Cafeaua capătă o aromă specială dacă adăugaţi peste filtru o bucăţică de ciocolată, lapte sau un baton de vanilie şi lăsaţi apa să curgă peste ele.
Pentru o cafea fără zaț în cană, adaugă o linguriță de apă rece în cafeaua proaspătă și așteaptă jumătate de minut. Zațul se va depune pe fundul ibricului, astfel că nu va trebui să o mai filtrezi. Este una dintre cele mai cunoscute metode de a scăpa de zaț.
Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.
Vezi și: Prăjitura FLORENTINA, rețeta pe care trebuie să o încerci. Se face rapid și o vei devora!
Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu