Trebuie să respiri pe gură în timp ce toci ceapa. Motivul uimitor. Nu te-ai fi gândit la asta!

De ce ar trebui să respiri pe gură, când toci ceapa? Ei bine, acest truc te va ajuta mai mult decât ai fi crezut. Probabil, nici măcar nu te-ai gândi la asta. 

Potrivit experţilor, dacă respiri pe gură în timp ce cureţi şi toci ceapa nu vei mai lăcrima, așa cum se întâmplă în mod normal, scrie copilul.ro. Dacă vrei să obţii un gust mai dulce al cepei, nu o mai prăji în grăsime. Căleşte-o în puţin ulei, iar când începe să se prăjească, adaugă un strop de apă caldă în tigaie şi las-o până când se evaporă.

Călirea îmbină prăjirea cu fierberea, ajutând la emanarea unor substanţe care o fac mai dulce. În acest fel, vei scăpa şi de riscul de a o arde.

Ceapa ar trebui călită sau prăjită la foc mic pentru a scăpa de gustul iute al acesteia. Nu mări focul pe parcursul gătirii ei, întrucât nu vei mai obţine aroma dulce pe care vrei să o ofere mâncărurilor tale.

Vezi și: Motivul pentru care trebuie să bați albușurile separat, când faci omletă. Trucul gospodinelor

Scrob românesc. Rețeta tradițională veche de peste 100 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel