Trei arbitri FIFA au fost excluși de la delegări. Vezi aici de ce

marius-avram
marius-avram

Scandal în arbitrajul românesc, după ce  Comisia Centrală a Arbitrilor a  corectat testele teoretice ale arbitrilor, iar rezultatele sunt şocante. Centralul Marius Avram (33 de ani) şi asistenţii Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu, toţi purtători de ecuson FIFA şi fii de foşti arbitri, au picat examenul.

[caption id="attachment_161815" align="alignleft" width="300" caption="Arbitrul Marius Avram, oprit de la delegări până trece examenul scris"][/caption] În perioada 18-20 februarie, arbitrii din Liga I s-au strâns la  Căciulata pentru a susţine testele teoretice şi fizice înainte de startul returului. Cum vremea a fost potrivnică, conducerea CCA a decis ca arbitrii să dea doar examenul scris, urmând ca cel fizic să fie reprogramat. La primul dintre ele, întrebările au fost formulate doar din "Legile jocului", o carte care nu depăşeşte 100 de pagini, scrie prosport.ro.

În urma acestei probe, centralul Marius Avram şi asistenţii Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu au picat testul şi vor primi o nouă şansă peste aproximativ 30 de zile. Până atunci, cei trei vor fi opriţi de la delegări, iar dacă nu trec al doilea examen, vor fi direct excluşi din arbitraj!

Niciunul dintre membrii CCA nu a vrut să confirme numele de mai sus. Singurul care a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect a fost Ion Crăciunescu. "La problemele pe care le aveam acum în arbitraj, mă bazam pe cei din lista FIFA. Arbitrii FIFA trebuiau să fie un exemplu, dar dacă ăştia sunt exemple, ce să mai spun?", a decl­arat Crăciunescu pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel